di 21 mrt 2023

Volg ons op:

Werkwijze van idee naar website

 

Een website is meer dan gewoon een plaats waar jij je producten en diensten laat zien, het is ook een krachtig marketing tool die je helpt met het bouwen van relaties met klanten. 

Als je op zoek bent naar een professionele website ontwerper, die het snapt hoe je websites maakt. Laten we dan praten! Hier onder vindt je onze werkwijze, hoe wij van jouw idee een professionele website bouwen.

Website op maat laten maken

De stappen naar jouw eigen website.

Fase 1. De eerste ontmoeting

We kennen elkaar al een beetje omdat we al kort contact hadden, maar wij willen jou en je bedrijf natuurlijk beter leren kennen. Want wat doet je bedrijf nou precies en hoe kunnen wij jou helpen?

Tijdens de eerste ontmoeting laten wij jou zien wat je concurrentie doet en ontvang je advies hoe jij daar op in kan spelen en wat de mogelijkheden zijn.

Aan het einde van het gesprek ontvang je een offerte en gaan we naar de volgende fase!

Fase 2. Offerte goedgekeurd?

Je bedrijf krijgt een fris en modern uiterlijk! Je ontvangt in deze fase een vragenlijst. In deze vragenlijst stellen wij jou vragen over je wensen, webhosting, WordPress en belangrijke administratieve vragen.

Ingevuld en ingeleverd? Dan gaan we door naar de volgende fases!

fase 3. Research

In deze fase gaan wij verder aan de slag met je antwoorden van de vragenlijst en doen we onderzoek naar je wensen en de trends in de markt.

Op basis van deze gegevens maken we een unieke ontwerp om je doelgroep te bereiken en aan te spreken.

Fase 3. Content

Terwijl wij onderzoek gaat ook de content fase van start. Wij schrijven je website teksten of er is afgesproken dat jij dit zelf doet. Ontzettend belangrijk, want wat wil jij nou laten zien op je website?

Wij zorgen ervoor dat deze teksten op de juiste plek komen en mooi tot zijn recht komt!

Fase 4. Design fase

Een van de leukste fases.. De Design Fase!

De antwoorden van de vragenlijst die we samen hebben doorgenomen, jouw wensen en ons onderzoek komen samen tot een ontwerp van je website.

Wij uploaden de content die wij hebben gemaakt of jij hebt aangeleverd en laten het tot zijn recht komen om de juiste doelgroep aan te spreken.

Fase 5. de 1e versie van jouw website

Goed nieuws! De eerste versie van je Website staat klaar voor de eerste correctie ronde. Tijd om kritisch te zijn om en aanpassingen door te geven als jij het nodig vindt! hoe meer feedback des te meer je website wordt wat jij in gedachte had.

Fase 5,5. Bijna zover

In deze fase regelen wij samen met jouw je domeinnaam en de juiste WordPress host. Heb je al een domeinnaam en geschikte WordPress hosting geregeld? Dan is deze stap niet meer nodig.

Fase 6. De laatste Ronde!

We hebben je aanpassingen doorgevoerd en staan op het punt om je website online te gooien. Nog een laatste kans om te checken of je kleine aanpassingen wilt.

Fase 7. LIVE

Daar is het moment gekomen.. Je website is af en het is tijd om live te gaan. Wij instaleren de website op de juiste domeinnaam, vanaf nu is je website zichtbaar voor het publiek!

siteground logo hosting

Tip van de meester!

Regel je Hosting zelf!

Regel de juiste WordPress hosting en registreer daar je domeinnaam, anders kunnen wij je website niet instaleren… Ook zonde.

Regel het zelf gemakkelijk bij SiteGround, om extra kosten te uit de weg te gaan.

Deze Hosting Service gebruiken wij zelf het liefst. Omdat SiteGround geoptimaliseerd is voor WordPress, ontzettend goedkoop en overzichtelijke hosting service met een druk op de knop instaleer je WordPress op je domeinnaam.

Frequently asked questions

What People Most Ask

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Successfully Served

0 +
Clients

Joined

0 +
Expert Planners

Published

0 +
Financial Papers

Bosted

0 +
Companies
×