vr 09 dec 2022

Volg ons op:

Werkwijze van idee naar website

 

Een website is meer dan gewoon een plaats waar jij je producten en diensten laat zien, het is ook een krachtig marketing tool die je helpt met het bouwen van relaties met klanten. 

Als je op zoek bent naar een professionele website ontwerper, die het snapt hoe je websites maakt. Laten we dan praten! Hier onder vindt je onze werkwijze, hoe wij van jouw idee een professionele website bouwen.

Website op maat laten maken

De stappen naar jouw eigen website.

Fase 1. De eerste ontmoeting

We kennen elkaar al een beetje omdat we al kort contact hadden, maar wij willen jou en je bedrijf natuurlijk beter leren kennen. Want wat doet je bedrijf nou precies en hoe kunnen wij jou helpen?

Tijdens de eerste ontmoeting laten wij jou zien wat je concurrentie doet en ontvang je advies hoe jij daar op in kan spelen en wat de mogelijkheden zijn.

Aan het einde van het gesprek ontvang je een offerte en gaan we naar de volgende fase!

Fase 2. Offerte goedgekeurd?

Wat goed dat jij deze stap met je bedrijf zet, je bedrijf krijgt een fris en modern uiterlijk! Je ontvangt in deze fase een vragenlijst. In deze vragenlijst stellen wij jou vragen over je wensen, webhosting, WordPress en belangrijke administratieve vragen.

Ingevuld en ingeleverd? Dan gaan we door naar de volgende fases!

fase 3. Research

In deze fase gaan wij verder aan de slag met je antwoorden van de vragenlijst en doen we onderzoek naar je doelgroep, je concurrenten, jouw wensen en de trends in je markt.

Op basis van deze gegevens maken we een unieke lay-out om je doelgroep te bereiken en aan te spreken.

Fase 3. Content aanleveren

Terwijl wij onderzoek doen lever jij de content aan. Ontzettend belangrijk, want wat wil jij nou laten zien op je website?

Wij zorgen ervoor dat deze teksten op de juiste plek komen en mooi tot zijn recht komt!

Fase 4. Design fase

Een van de leukste fases.. De Design Fase!

De antwoorden van de vragenlijst die we samen hebben doorgenomen, jouw wensen en ons onderzoek komen samen tot een ontwerp van je website.

Wij uploaden de content die jij aan ons hebt afgeleverd en laten het tot zijn recht komen om de juiste doelgroep aan te spreken.

Fase 5. de 1e versie van jouw website

Goed nieuws! De eerste versie van je Website staat klaar voor de eerste correctie ronde. Tijd om kritisch te zijn om de kinderziektes en aanpassingen door te geven als jij het nodig vindt! hoe meer feedback des te meer je website wordt wat jij in gedachte had.

Fase 6. De laatste Ronde!

Heb je gekozen voor een Landingspagina dan is dit het laatste moment waar je ons kan laten weten waar de puntjes op de i nog moeten.

Fase 6. Bijna zover

Heb je een voor een Bedrijfswebsite of Basis Website gekozen, dan heb je na de implementatie van de website nog meerdere correctie rondes over. Gebruik die goed!

Fase 7. LIVE

Daar is het moment gekomen.. Je website is af en het is tijd om live te gaan. Wij instaleren de website op jouw WordPress account die is verbonden met de juiste domeinnaam, vanaf nu is je website zichtbaar voor het publiek!

Hosting met IDesign Websites. Webdesign op maat & betaalbaar

Tip van de meester!

Regel je Hosting zelf!

Regel de juiste WordPress hosting en registreer daar je domeinnaam, anders kunnen wij je website niet instaleren… Ook zonde.

Regel het zelf gemakkelijk bij SiteGround, om extra kosten te uit de weg te gaan.

Deze Hosting Service gebruiken wij zelf het liefst. Omdat SiteGround geoptimaliseerd is voor WordPress, ontzettend goedkoop en overzichtelijke hosting service met een druk op de knop instaleer je WordPress op je domeinnaam.

Vraag je offerte aan en vrijblijvend advies!

Een stap dichterbij een nieuwe website.

Nadat de aanvraag is ingevuld en verzonden ontvangt u z.s.m. een offerte en vrijblijvend advies! Geniet van website design die op maat en betaalbaar is.

Frequently asked questions

What People Most Ask

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Successfully Served

0 +
Clients

Joined

0 +
Expert Planners

Published

0 +
Financial Papers

Bosted

0 +
Companies