ma 06 feb 2023

Volg ons op:

5/5

by 2500 + users

Geef je bedrijf de autoriteit in de branche die het verdient

Website laten maken voor cateringbedrijven

Home Cook Bram. Website Design op maat en betaalbaar. Website laten ontwerpen voor Cateraars

Uw catering bedrijf online laten groeien

Op zoek naar een proffesionele website voor jouw catering bedrijf?

 IDesign Websites biedt op maat gemaakte websites voor cateringbedrijven die er niet alleen geweldig uitzien, maar ook effectief zijn in het genereren van leads en het verhogen van de omzet.

Ons team van ervaren webdesigners en marketeers die ook in je branche hebben gewerkt, begrijpen de unieke uitdagingen van de cateringindustrie. We weten precies hoe we een website moeten ontwerpen die aantrekkelijk is voor potentiële klanten en gemakkelijk te navigeren is. We zorgen ervoor dat jouw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines, zodat jouw bedrijf bovenaan staat wanneer mensen zoeken naar cateringbedrijven in jouw omgeving.

Laat jouw cateringbedrijf schitteren met een professionele website van IDesign Websites. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

IDesign websites man met megafoon

Over IDesign Websites

De beste keuze voor een beter bedrijf

Onderzoek

Bij IDesign Websites staan we voor professioneel webdesign op maat, met oog voor detail en altijd gericht op het behalen van resultaten. Daarom doen wij onderzoek naar jouw doelgroep en online concurrenten om ervoor te zorgen dat jouw website de autoriteit in de branche is die het verdient. En jouw planning vol gaat staan met leuke opdrachten en evenementen!

Onze missie

Onze missie is om jouw bedrijf te helpen groeien door professioneel, op maat gemaakt en betaalbaar webdesign aan te bieden. Wij bieden ook persoonlijke projectbegeleiding aan om ervoor te zorgen dat je het beste krijgt. Bekijk onze website pakketten hoe wij dit voor jou regelen!

Gemakkelijk je bedrijf laten groeien

Onze diensten

Wij zijn experts in het ontwerpen en ontwikkelen van websites en webshops voor cateringbedrijven. Onze diensten omvatten het ontwerp en de ontwikkeling van websites en webshops, evenals het schrijven van website-teksten, het ontwikkelen van logo's en huisstijlen en zoekmachineoptimalisatie (SEO). Wij werken samen met cateringbedrijven om hun online aanwezigheid te versterken en hun bedrijfsdoelen te realiseren. Laat de website voor jouw cateringbedrijf door ons maken voor een effectieve en opvallende online aanwezigheid.

Website & webshop design & ontwikkeling

Logo en huisstijl ontwikkeling

Onze afgeronde projecten

Websites voor cateringbedrijven en privé chefs

Don’t just take our word for it, lees wat onze tevreden klanten te zeggen hebben over hun ervaringen met IDesign Websites. Druk op de afbeelding om de website te bekijken!

Website door IDesign Websites, op maat en betaalbaar

Webdesign bureau voor cateringbedrijven

Laat het creëren van je website over aan onze Designers.

Wij creëren websites voor cateringbedrijven vanaf €875,-. Compleet op maat en uniek ontwerp.

Website pakketten pagina, bezoek onze portfolio pagina

Geschikt voor alle devices

Onze websites zijn ontworpen om optimaal te presteren op alle devices, zodat jouw klanten jouw bedrijf altijd en overal kunnen bekijken. Dit is van groot belang voor een goede gebruikerservaring en om te zorgen dat jouw website goed wordt gevonden in zoekmachines.

Overzichtelijk & duidelijk

Wij werken met vaste website pakketten om het proces van het laten maken van een website duidelijk en overzichtelijk te houden voor onze klanten. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en wat de kosten zullen zijn.

Bekijk hier onze website pakketten, Website pakketten van IDesign Websites

Uniek website ontwerp

Al onze websites zijn uniek ontworpen om te passen bij het bedrijf en de doelgroep van onze klanten. We houden rekening met de laatste trends en zorgen ervoor dat jouw website een echte eye catcher is.

Geef je cateringbedrijf de autoriteit die het verdiend

Zet jezelf als cateraar op de kaart met en ontvang meer boekingen online!

Samen bespreken wij hoe jij je website voor je ziet, daarna laat jij ons de rest doen. Van onderzoek naar concurrenten tot aan het vinden van de juiste lay-out en keywords. Geef je bedrijf de autoriteit in de branche die jouw bedrijf verdient.

Snel antwoord op je vragen

Veel gestelde vragen

FAQ

Bij IDesign Website kunt u kiezen uit verschillende Website Pakketten onze prijs begint al vanaf €875,- voor een professionele landingspagina die uw bedrijf mooi in beeld brengt. De meest complete versie voor een website bij IDesign start vanaf €3350. Ons meest gekozen website Pakket start vanaf €1650. Bekijk de Website Pakketten pagina om meer van onze website pakketten te zien! (prijzen zijn excl. btw)

Het typische webdesign en ontwikkel proces kost gemiddeld zo’n 8-12 weken. 

Een website is meer dan alleen een digitale visitekaart. Het is een belangrijk communicatie- en marketinginstrument dat kan worden gebruikt om een breder publiek te bereiken, meer leads te genereren en de online aanwezigheid van een bedrijf te versterken. Een goed ontworpen en ontwikkelde website kan ook bijdragen aan de groei van de verkoop en de klanttevredenheid, en kan ook worden gebruikt als een efficiënte tool voor het verzamelen van gegevens en het verbeteren van de online reputatie. Een website kan ook een platform zijn voor interactie met klanten en het bieden van service en ondersteuning.

Al onze websites worden gemaakt met het WordPress CMS systeem. Hierdoor kan jij zelf altijd wijzigingen aanbrengen op je website op een gemakkelijke manier en behaal je goede SEO resultaten.

IDesign Websites ontwikkelt een website die specifiek is afgestemd op de wensen en eisen van de klant. Dit betekent dat de website niet alleen voldoet aan de functionele eisen, maar ook aan de visuele en merkidentiteit van de klant. IDesign Websites werkt nauw samen met de klant om een website te ontwerpen die uniek is en opvalt in de online wereld. De website zal worden ontwikkeld met behulp van WordPress CMS, waardoor de klant de flexibiliteit heeft om de website te beheren en te updaten naar eigen wens.

In principe zijn alle branches bij ons welkom, van advocatenkantoren tot aan cateraars. Doordat wij  uitgebreid onderzoek doen naar jouw online concurrenten krijgen wij een goed beeld wat voor soort website past bij je bedrijf en branche. Hierdoor kan je goed online concurreren en zal je bedrijf online groeien!

Wij zijn zelf gebaseerd in Amersfoort zonder fysieke locatie (deze komt er wel snel aan!). Ondanks dat we ons in Amersfoort bevinden zijn we overal in het land actief om websites te maken voor zowel lokale bedrijven als bedrijven met een grote doelgroep.

In principe werken we altijd online met onze klanten. Wij bevinden ons in Amersfoort en daarom is het ook geen enkele moeite om bij jouw bedrijf in Amersfoort te komen mochten jullie dat fijn vinden.

Krijg insider tips en ontdek nieuwe infromatie hoe jij zelf je website kan optimaliseren!

×