ma 17 jun 2024

Volg ons op:

@i.designwebsites

Recente blogs

Follow Us

Website laten maken door AI: met Durable.co

AI op computer met idesign websites logo

Wat is Durable.co

Durable.co is een AI-gebaseerde platform dat automatisch een website voor bedrijven ontwerpt op basis van de door de gebruiker ingevulde prompts. Het platform biedt bedrijven de mogelijkheid om snel en eenvoudig een website te creëren zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over de technische aspecten van website-ontwerp.

Dit maakt Durable.co een uitstekende oplossing voor bedrijven die niet over het budget beschikken om een op maat gemaakte effectieve website te laten maken, die goed weergeeft wat hun bedrijf nou echt doet.

Onze ervaring met Durable.co

Ik besloot zelf een website ontwerp te laten maken door Durable.co en gebruikte de volgende prompts:

  • Type of business: Flowershop
  • Name of business: Bloemeboetiq
  • Location: Amersfoort 

Maar wat ik ontdekte was teleurstellend. Ongeacht de prompts die ik invulde, leken de websites er allemaal hetzelfde uit te zien. De ontwerpen waren erg simpel en misten creativiteit, wat resulteerde in een saai uiterlijk. Ik heb de screenshot van de website er aan toegevoegd.  

Het belang van een goede website

Het is belangrijk om te weten dat een website veel meer is dan alleen een online visitekaartje. Het is een uitgebreide online aanwezigheid die belangrijk is voor het opbouwen van een merk en het aantrekken van potentiële klanten. Een saaie of onopvallende website kan echter juist afstotend werken en leiden tot verlies van zakelijke kansen.

Het is daarom belangrijk om te investeren in een website die er niet alleen professioneel uitziet, maar ook op een effectieve manier de boodschap overbrengt die je bedrijf wil uitdragen.

Nauwelijks aandacht met een saaie website

De uitstraling van uw website heeft invloed op hoe potentiële klanten uw bedrijf waarnemen. Een saaie en onopvallende website zal niet de aandacht trekken van bezoekers en ze ertoe aanzetten tot actie. Dit kan leiden tot verlies van potentiële klanten en inkomsten.

Een saai uiterlijk geeft ook het beeld dat uw bedrijf niet professioneel is en niet veel inspanning heeft gestoken in de uitstraling van uw online aanwezigheid.

Bovendien, verwachten mensen tegenwoordig creatieve en interactieve websites om hun aandacht er bij te houden, met dank aan de korte spanningsboog van mensen anno nu. Een saaie website zal waarschijnlijk niet aan deze verwachtingen voldoen en uw bezoekers snel afschrikken.

Het is daarom belangrijk om te investeren in een effectieve en aantrekkelijke website die uw bedrijf op een positieve manier weergeeft.

Voor wie is Durable.co geschikt

Durable.co is geschikt voor bedrijven en ondernemers die op zoek zijn naar een snelle en betaalbare oplossing om hun online aanwezigheid op te zetten zonder veel tijd en middelen te investeren.

Het is speciaal ontworpen voor bedrijven die geen uitgebreide en op maat gemaakte website nodig hebben en die zich beperken tot basisfunctionaliteiten.

Het is een prima keuze voor bedrijven die een eenvoudige en effectieve online aanwezigheid willen opbouwen, zoals kleine lokale winkels of start-ups die net begonnen zijn met hun online activiteiten.

Professionele website laten maken voor een goede prijs

Bij IDesign Websites kunt u terecht voor professionele en creatieve website vormgeving tegen een betaalbare prijs.

Onze experts staan klaar om samen met uw bedrijf te werken aan een website die perfect bij uw bedrijf past en die resultaat oplevert. Of u nu net begint met ondernemen of al een succesvolle onderneming hebt, wij helpen u graag om online succes te bereiken door middel van een effectieve en opvallende website.

We bieden creatieve webdesign oplossingen voor een betaalbare prijs en streven ernaar websites te creëren die resultaat opleveren. Hierbij werken we met verschillende website pakketten, waardoor we geschikt zijn voor vele soorten budgetten en wensen.

Of u nu op zoek bent naar een simpele brochure website of een complex e-commerce platform, wij bieden een oplossing die aansluit op uw specifieke behoeften.

Contacteer ons vandaag nog om te zien hoe wij u kunnen helpen met uw online aanwezigheid.

Share

Nog meer blogs

Meer om te lezen