wo 24 apr 2024

Volg ons op:

@i.designwebsites

Recente blogs

Follow Us

Website laten maken Checklist

Website laten maken checklist

Een website laten maken door een professional is een grote stap vooruit voor elk bedrijf of individu dat online zichtbaarheid wil creëren. Een professionele website is niet alleen een geweldige manier om je merk te promoten en nieuwe klanten te werven, maar ook om bestaande klanten te behouden.

Het kan echter een uitdaging zijn om de juiste professional te vinden die aan al jouw behoeften voldoet. In deze website laten maken checklist lees je waar je op moet letten als je je website laat maken door een professional.

Website laten maken Checklist - Waar moet je op letten als je je website laat maken door een professional?

Budget

Je budget is een van de belangrijkste dingen om rekening mee te houden als je een website laat maken.

Het is belangrijk om een realistisch budget te hebben voordat je begint met het zoeken naar een professional. Als je een klein budget hebt, moet je wellicht genoegen nemen met een minder uitgebreide website of een minder ervaren professional.

Vergeet niet om ook rekening te houden met eventuele toekomstige kosten, zoals hosting en onderhoud.

ervaring

Ervaring is een belangrijke factor bij het kiezen van een professional voor het maken van je website.

Vraag daarom naar de ervaring van de professional en kijk of hij of zij ervaring heeft met het maken van websites voor bedrijven in jouw branche.

Hoe meer ervaring de professional heeft, hoe beter hij of zij in staat zal zijn om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Communicatie

Een goede communicatie is essentieel voor het succesvol laten maken van een website. Zorg ervoor dat je duidelijke afspraken maakt over de communicatie met de professional, bijvoorbeeld over hoe vaak je updates wilt ontvangen. 

Het is ook belangrijk dat je je vragen en opmerkingen op een duidelijke manier kunt communiceren, zodat de professional begrijpt wat je precies wilt.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is een belangrijk onderdeel van het laten maken van een website.

Het is daarom belangrijk om te kiezen voor een professional die bekend is met SEO en die ervaring heeft met het optimaliseren van websites voor zoekmachines. Zo kan je website beter gevonden worden door potentiële klanten.

Onderhoud

Het is belangrijk om te weten wie verantwoordelijk is voor het onderhoud van je website nadat hij is gebouwd. Vraag daarom aan de professional hoe het onderhoud is geregelden of er kosten zijn verbonden aan het onderhoud.

Het is ook belangrijk om te weten hoe vaak het onderhoud plaatsvindt en wat er precies wordt gedaan tijdens het onderhoud.

  • Vraag naar het onderhoudsplan van de professional.
  • Vraag naar de kosten van het onderhoud.
  • Zorg dat je weet hoe vaak het onderhoud plaatsvindt en wat er precies wordt gedaan tijdens het onderhoud.

Hosting

Hosting is een belangrijk onderdeel van het hebben van een website.

Het is belangrijk om te weten wie de hosting voor je website gaat verzorgen en wat daar de kosten van zijn.

Vraag de professional naar de hostingopties en kies een optie die past bij jouw budget en behoeften.

Responsiveness

Het is belangrijk dat je website goed werkt op verschillende apparaten, zoals computers, smartphones en tablets.

Zorg ervoor dat de professional een responsive website maakt die zich automatisch aanpast aan het apparaat waarop de website wordt bekeken.

Content management systeem (CMS)

Een content management systeem (CMS) is een softwaretoepassing waarmee je de inhoud van je website kunt beheren.

Het is belangrijk om te kiezen voor een CMS dat gemakkelijk te gebruiken is en dat aansluit bij jouw behoeften.

Vraag de professional naar de mogelijkheden voor het gebruik van een CMS en welke CMS hij of zij aanbeveelt.

Veiligheid

Het is belangrijk om de veiligheid van je website serieus te nemen.

Vraag de professional daarom naar de beveiligingsmaatregelen die hij of zij neemt om ervoor te zorgen dat je website veilig is.

Denk hierbij aan het gebruik van een SSL-certificaat en regelmatige updates van de software.

IDesign Websites helpt

Bij IDesign Websites vinden wij dat jouw website veel meer is dan alleen maar een visitekaartje. Het is een extra verkoopkanaal, representatieve weergave van jouw bedrijf en een effectieve marketing tool.

Wij begrijpen dat de online presentatie van jouw bedrijf cruciaal is voor het succes en groei van jouw onderneming. Daarom hebben wij ons gericht op het creëren van websitepakketten die passen bij verschillende budgetten van startups en het mkb.

Ons team van experts doet grondig onderzoek naar jouw online concurrentie om zo de beste strategie te bepalen en  doen we zoekwoorden onderzoek. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met jou om het gewenste resultaat te behalen.

Wij zijn er trots op dat wij ondernemers kunnen helpen bij het realiseren van hun online ambities. Wij streven er altijd naar om jouw bedrijf op de kaart te zetten en het naar een hoger niveau te tillen.

Kies voor IDesign Websites en ervaar de voordelen van een professionele website die past bij jouw bedrijf en budget. Laat ons jouw online partner zijn en laat ons samenwerken aan het succes van jouw onderneming. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf bij IDesign Websites?

FAQ

Veel gestelde vragen

Ja, het is belangrijk om een SSL-certificaat te hebben voor je website, omdat dit zorgt voor een veilige verbinding tussen de bezoeker en de website.

De kosten van je website is van veel dingen afhankelijk. Zoals grootte van je website, functionaliteiten e.t.c. Bij IDesign Websites hebben wij een startprijs vanaf €875. Bekijk onze website pakketten voor meer informatie!

De tijd die het kost om een website te laten maken hangt af van de grootte en complexiteit van de website. Bij IDesign Websites zorgen we voor een duidelijke planning en communicatie over de verwachte tijdlijn. Is je website niet ontwikkeld binnen 30 dagen krijg jij je geld terug!

Share

Nog meer blogs

Meer om te lezen