di 21 mrt 2023

Volg ons op:

In het kort: Domeinnaam en Hosting

Wil je een website maken komen er ook een paar technische dingen bij kijken. Dit zijn dingen die je meestal in een uurtje hebt geregeld en daarna nooit of nauwelijks omkijk naar hebt. Maar toch zijn het misschien wel een van de belangrijkste dingen. In dit artikel leer je over de domein naam en hosting.

Wat is een domeinnaam

Je klanten, doelgroep en internet gebruikers moeten je website kunnen vinden. Dit doen we doormiddel van een soort digitaal adres te maken. Dit noemen we ook wel de domeinnaam. Dit typ je in de zoekbalk van je browser of bijvoorbeeld Google en daardoor kom je op jouw website. Bij ons is de domeinnaam i-designwebsites.com.

wat is web hosting

Maar om je domeinnaam online te houden op het internet heb je een plaats nodig waar jij je domeinnaam kan registreren en kan “hosten”. Dit doe je bij een hostingservice, dit zijn bedrijven met grote computers die verbonden zijn met het internet waarop jij je domeinnaam kan plaatsen en laten beheren. Ook kan je meerdere dingen regelen zoals bij een Hosting partij, zoals e-mail met je domeinnaam, extra veiligheid voor je website en nog veel meer.

Je website

En als laatste heb je natuurlijk je website zelf nodig. Een bedrijfswebsite, landingspagina of webshop zijn de verschillende soorten websites die je zelf of kan laten maken bij bijvoorbeeld een bedrijf als IDesign Websites. Nu is bedrijf online en kan jij je bedrijf automatisch laten groeien met hulp van ons!

Waarom IDesign Websites

Het is in veel gevallen makkelijker om een designer in te huren dan je website zelf te maken. Dit heeft niet alleen te maken met tijdbesparing, maar ook met kennis. IDesign Websites staat voor duidelijkheid, transparantie en helderheid.

We nemen je dan ook graag mee in het proces. Daarom bespreken we met je de ideeën en wensen voor de website, zodat we zeker weten dat het wordt zoals jij het wilt.

Bij IDesign Websites weten we precies wat we doen en hebben we de benodigde kennis om jouw bedrijf een goede website te geven. We bieden verschillende pakketten met verschillende extra functies zodat er voor iedereen wat tussen zit. Wij streven er naar om de website binnen 4 weken online te laten staan! 

Nog meer leuks om te lezen!

Vraag je offerte aan!

Een stap dichterbij een nieuwe website.

Nadat de aanvraag is ingevuld en verzonden ontvangt u z.s.m. een offerte!

×