za 10 dec 2022

Volg ons op:

Waarom je bedrijf een website moet hebben

Waarom moet je bedrijf een website hebben

Het online aanwezig zijn is ontzettend belangrijk deze tijd, waarom moet je bedrijf een website hebben? Voordat consumenten ergens iets gaan kopen, doet de consument vaak online onderzoek voor dat hij/zij iets gaat kopen. Daarom is het erg belangrijk dat jij in het onderzoek voorbij komt en een goede indruk achter laat! In de rest van dit artikel wordt tot in de detail omschreven waarom online aanwezigheid zo belangrijk is.

Het belang van een website voor geloofwaardigheid

Misschien wel het belangrijkste keerpunt voor de consument om ergens een aankoop te doen, is geloofwaardigheid. Zonder website is het mogelijk dat mensen denken dat een bedrijf niet legitiem is en/of bestaat. Daarnaast is ook een feit dat veel mensen vaak voor het eerst kennis maken met een bedrijf via het internet.

Consumenten vinden bedrijven online en zien aan de website betrouwbaar is of nog bestaat. Zodra de consument een gedateerde website ziet of een bedrijf zonder website zal de consument minder snel een aankoop doen bij zo’n soort bedrijf.

het hebben van een website verlaagt de drempel

Zodra mensen je online vinden, en deze mensen uiteindelijk ook geïnteresseerd raken in je product of service, willen ze steeds meer en meer weten. Waardoor deze ‘leads’ je kunnen contacteren dankzij alle gegevens (zoals contactformulieren en contactgegevens)  die op jou website staan. Ondanks dat deze mensen je willen contacteren, heeft niet iedereen zin om het bedrijf op te bellen, dit kan je bijvoorbeeld oplossen door een contactformulier te plaatsen op je website.

Een website hebben zorgt voor google resultaten

Bijna iedereen zoekt op internet via Google. Door een website te hebben die geoptimaliseerd is kom je terecht op google en kunnen klanten je snel en gemakkelijk vinden.

Elk bedrijf wilt wel bovenaan op Google.com zijn zoekresultaten komen. Hoe doe je dat? SEO oftewel Search Engine Optimization, dit is ontzettend belangrijk om te onthouden. Door je website zo goed mogelijk te optimaliseren zorg je ervoor dat Google zijn algoritme je website oppakt en je website zo hoog als mogelijk plaats op de zoekresultaten als een persoon op zoek is naar jou product of service. Dit is een handige link om te gebruiken voor SEO tips!

Je website bespaart je tijd

Veel bedrijven ontvangen veel kleine vragen via de mail en of telefoon. Dit neemt vaak veel tijd in die je beter kan gebruiken om belangrijke zaken te regelen. Door een website te hebben zorg je ervoor dat de aantal bellers en e-mail die je ontvangt ontzettend daalt.

Je website is ook buitenkantoor en winkeltijden open. Dit betekent dat je website altijd beschikbaar is voor je klanten en je bezoekers. Door nieuwe informatie te plaatsen of updates te geven aan je klanten, houd je ze op de hoogte. Hierdoor stuit je minder vaak op miscommunicaties en creëer je meer vertrouwen bij je klanten en leads.

Waarom IDesign Websites

Het is in veel gevallen makkelijker om een designer in te huren dan je website zelf te maken. Dit heeft niet alleen te maken met tijdbesparing, maar ook met kennis. IDesign Websites staat voor duidelijkheid, transparantie en helderheid.

We nemen je dan ook graag mee in het proces. Daarom bespreken we met je de ideeën en wensen voor de website, zodat we zeker weten dat het wordt zoals jij het wilt.

Bij IDesign Websites weten we precies wat we doen en hebben we de benodigde kennis om jouw bedrijf een goede website te geven. We bieden verschillende pakketten met verschillende extra functies zodat er voor iedereen wat tussen zit. Wij streven er naar om de website binnen 4 weken online te laten staan! 

Deel dit bericht!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Nog meer leuks om te lezen!

Waarom een website van belang i

Vraag je offerte aan!

Een stap dichterbij een nieuwe website.

Nadat de aanvraag is ingevuld en verzonden ontvangt u z.s.m. een offerte!