ma 06 feb 2023

Volg ons op:

Recente blogs

Follow Us

Waarom je bedrijf een blog nodig heeft

Foto met bordje we have more waarom je website een blog nodig heeft

In dit artikel lees je over de meerdere positieve bijkomstigheden van het hebben van een blog op je website en waarom jouw bedrijf een blog nodig heeft.

Elk bedrijf wilt wel meer verkeer naar hun website Maar hoe krijg je meer verkeer naar je website? Plaats een blog op je website, niet alleen krijg je daardoor meer verkeer naar je website, je krijgt ook andere positieve bijkomstigheden.

1. meer verkeer naar je website

Door regelmatig nieuwe blogs op je website te plaatsen hou jij je website relevant. Niet alleen kan je informatie aan de bezoekers van je website bieden maar ook pikt Google je website beter op omdat de resultaten van Google grotendeels zijn gedreven op nieuwe content en relevante keywords.

2. Bouw relaties met je doelgroep en klanten

Door de mogelijkheid te creëren om onder je blog te kunnen reageren moedig je de bezoeker van je website aan om de interactie met je bedrijf aan te gaan. Hierdoor wordt jouw bedrijf benaderbaar

3.Wordt een autoriteit

Doordat je als bedrijf veel voorkomende vragen en trends behandeld in je blogs, zullen bezoekers van je website en potentiële klanten eerder naar jouw website keren om betrouwbare informatie te vinden. Hierdoor wordt je merk sterker en meer gezien als een autoriteit in jouw branche.

4. Krijg meer leads

Je website ontvangt meet verkeer, je hebt een betere relatie met je doelgroep en jouw bedrijf wordt gezien als een betrouwbare autoriteit in je branche. Dit allemaal gecombineerd staat gelijk aan meer leads. Maar door dit goed voor elkaar te krijgen moet je ervoor zorgen dat je website zo goed mogelijk is geoptimaliseerd is om je conversie te optimaliseren.

5. Goed voor je social media

Dit is ook goed voor je socials. Doordat je regelmatig blogs post op je website kan je deze tegelijkertijd ook highlighten op je social media accounts. Hierdoor groei je tegelijkertijd ook je social media accounts! Maar laat mensen jouw blogs ook delen op social media door deel knoppen in je blog pagina’s te plaatsen.

Waarom je website een blog nodig heeft

Deze voordelen moeten wel genoeg redenen zijn om een blog op je website plaatsen. Bij IDesign Websites laten wij na het afleveren van je website goed zien hoe jij blogs kan posten op je website zodat jij dit ten allen tijde altijd zelf kan doen. Maar ook kan je door ons je content laten maken, interesse gekregen of benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Categorieën

Share

Nog meer blogs

Meer om te lezen

×