za 10 dec 2022

Volg ons op:

Tips om je landingspagina zo effectief mogelijk te maken

Een landingspagina is een webpagina waarmee je de informatie van een bezoeker kunt vastleggen via een formulier. Ook kan een landingspagina gebruikt worden om een kleine bedrijfswebsite weer te geven. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor ZZP’ers die geen uitgebreide website nodig hebben

Wat is een landingspagina in het kort

Het doel van een landingspagina is om websitebezoekers om te zetten in leads. Dat wil zeggen, dat je wilt dat de bezoeker een formulier in vult, zodat u contact met hun kunt opnemen en jouw product of dienst aan het te verkopen. Ook kan een landingspagina een informerende webpagina zijn over jouw diensten, producten of uw bedrijf.

Het belang van een effectieve pagina

Het creëren van een effectieve landingspagina kan het verschil zijn tussen een succesvolle marketingcampagne en een campagne die plat valt.

Een goed ontworpen landingspagina leidt uw bezoekers naar het ondernemen van de gewenste actie, of dat nu een offerte aanvraag is, een abonnement op uw nieuwsbrief neemt of een aankoop bij u doet.

Klik op de afbeelding hier naast om meer voorbeelden van landingspagina’s te zien!

8 tips voor een effectieve landingspagina

  1. Hou het simpel.
  2. Gebruik een overtuigende kop.
  3. Gebruik effectieve copywriting.
  4. Gebruik visuele elementen strategisch.
  5. Gebruik negatieve ruimte.
  6. Zorg ervoor dat de formulieren makkelijk in te vullen zijn.
  7. Voeg een call-to-action knop toe.
  8. Gebruik getuigenissen (reviews)

Waarom IDesign Websites?

Het is in veel gevallen makkelijker om een designer in te huren dan je website zelf te maken. Dit heeft niet alleen te maken met tijdbesparing, maar ook met kennis. IDesign Websites staat voor duidelijkheid, transparantie en helderheid.

We nemen je dan ook graag mee in het proces. Daarom bespreken we met je de ideeën en wensen voor de website, zodat we zeker weten dat het wordt zoals jij het wilt.

Bij IDesign Websites weten we precies wat we doen en hebben we de benodigde kennis om jouw bedrijf een goede website te geven. We bieden verschillende pakketten met verschillende extra functies zodat er voor iedereen wat tussen zit. Wij streven er naar om de website binnen 4 weken online te laten staan! 

Nog meer leuks om te lezen!

Vraag je offerte aan!

Een stap dichterbij een nieuwe website.

Nadat de aanvraag is ingevuld en verzonden ontvangt u z.s.m. een offerte!