di 21 mei 2024

Volg ons op:

@i.designwebsites

Onze diensten

Webdesign voor het mkb en startups

SEO website laten maken

Een complete oplossing voor jouw website

Wij ontwerpen en bouwen jouw website vanaf de grond op! Na een goed gesprek selecteren wij het juiste website pakket voor jouw project. Dit zit bij alle pakketten bij inbegrepen:

Met onze complete oplossing voor jouw website onderzoeken we jouw online concurrenten en branche om een strategie te bepalen voor de beste pagina’s en structuur. We zorgen voor de beste website structuur en pagina indeling. Daarnaast optimaliseren wij je aangeleverde, of de door ons gemaakte content voor conversie en SEO. Hierdoor haal je een beter resultaat uit je website bezoekers en ben je beter vindbaar.

Strategie & research

Op basis van een analyse van jouw branche, concurrenten en wensen, passen wij de juiste strategie toe op jouw website. Zo zorgen we dat jouw website goed aansluit bij de behoeften van jouw doelgroep.

Web Design​

Wij creëren unieke en op maat gemaakte websites, of passen bestaande templates aan naar jouw wensen en behoeften. Dit is afhankelijk van het pakket dat je bij ons kiest.

Content & conversie

Wij zorgen dat de content die jij aanlevert of door ons wordt gemaakt, goed wordt geplaatst en geoptimaliseerd voor conversie. Zodat je website klanten genereert.

SEO

Wij zorgen dat jouw website goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines zoals Google. Dit omvat de technische aspecten, zoals de website structuur en sitemap, en ook de inhoud van je website.

Haal meer uit je bezoekers

Conversie optimalisatie

Wij ontwerpen en ontwikkelen websites die gericht zijn op conversie. Dit doen we door het creëren van een heldere gebruikerservaring, het implementeren van effectieve call-to-actions en het optimaliseren van de website voor zoekmachines.

Beter vindbaar op Google

Seo geoptimaliseerde website laten maken

Door middel van het optimaliseren van de inhoud op je website, zoals tekst en afbeeldingen, zorgen wij ervoor dat je website beter wordt gevonden door zoekmachines zoals Google.

Hier is er maar 1 van

Unieke website laten maken

Wij bouwen unieke websites die aansluiten bij jouw merk, wensen en doelgroep, met oog voor conversie en gebruiksvriendelijkheid en zorgen we dat je website aansluit op je huisstijl.

Salonboot Amersfoort, Responsief. Alle websites van IDesign Websites wordden geoptimalisseert voor alle devices. Website voor Telefoon, Desktop en Tablet
Website laten maken voor startup

Haal meer uit je bezoekers

Website pakketten

Starters Website

We zullen een template WordPress website bouwen op basis van de door jou verstrekte voorbeelden, richtlijnen en merkrichtlijnen.

Bedrijfswebsite

Wij ontwerpen en bouwen je website van nul op. Dit allemaal op basis van jouw wensen en ons onderzoek.

Corporate website +

Alles van het bedrijfswebsite pakket maar dan extra groot en meer functionaliteiten.

Snel antwoord

Meest gestelde vragen

Wij bieden verschillende website pakketten aan die passen bij verschillende budgetten en projectgroottes. Onze startprijs van het Starters Pakket is €875.  Neem contact met ons op voor meer informatie over welk pakket het beste bij jouw specifieke behoeften past.

Doorgaans duurt het ontwerpen en ontwikkelen van een op maat gemaakte website zo’n 1-2 maanden, afhankelijk van de grootte! Wij bieden een geld terug garantie aan als je website niet binnen 30 dagen ná de ontwikkelfase is ontwikkeld. Zo weet je zeker dat je snel je bedrijf online hebt!

Een website is meer dan alleen een digitale visitekaart. Het is een belangrijk communicatie- en marketinginstrument dat kan worden gebruikt om een breder publiek te bereiken, meer leads te genereren en de online aanwezigheid van een bedrijf te versterken. Een goed ontworpen en ontwikkelde website kan ook bijdragen aan de groei van de verkoop en de klanttevredenheid, en kan ook worden gebruikt als een efficiënte tool voor het verzamelen van gegevens en het verbeteren van de online reputatie.

Een website kan ook een platform zijn voor interactie met klanten en het bieden van service en ondersteuning.

Al onze websites worden gemaakt met het WordPress CMS systeem. Hierdoor kan jij zelf altijd wijzigingen aanbrengen op je website op een gemakkelijke manier en behaal je goede SEO resultaten.

  • Je een ondernemer bent, die een consistente stroom aan “new business” wilt krijgen via je website.
  • Je slechte ervaringen hebt met goedkope of “doe het zelf” webdesign in het verleden hebt gebruikt en je gelooft dat het je niet heeft gebracht wat je wou. Je bent klaar om je bedrijf vooruit te helpen.
  • Je een nieuw bedrijf hebt en je snapt wat een website voor je bedrijf kan betekenen.
  • Je klanten verliest door een concurrent die een betere website heeft.
  • Je het zware werk zat bent. je wilt dat je website het zware werk doet en zorgt dat je gekwalificeerde leads en kansen jouw kant op komen.

IDesign Websites ontwikkelt een website die specifiek is afgestemd op de wensen en eisen van de klant. Dit betekent dat de website niet alleen voldoet aan de functionele eisen, maar ook aan de visuele en merkidentiteit van de klant. IDesign Websites werkt nauw samen met de klant om een website te ontwerpen die uniek is en opvalt in de online wereld. De website zal worden ontwikkeld met behulp van WordPress CMS, waardoor de klant de flexibiliteit heeft om de website te beheren en te updaten naar eigen wens.

In principe zijn alle branches bij ons welkom, van advocatenkantoren tot aan cateraars. Doordat wij  uitgebreid onderzoek doen naar jouw online concurrenten krijgen wij een goed beeld wat voor soort website past bij je bedrijf en branche. Hierdoor kan je goed online concurreren en zal je bedrijf online groeien!

Wij zijn zelf gebaseerd in Amersfoort (Utrecht) zonder fysieke locatie. Ondanks dat we ons in Amersfoort bevinden zijn we overal in het land actief om websites te maken voor zowel lokale bedrijven als bedrijven met een grote doelgroep.

In principe werken we altijd online met onze klanten. Wij bevinden ons in Amersfoort en daarom is het ook geen enkele moeite om bij jouw bedrijf in Amersfoort te komen mochten jullie dat fijn vinden.