zo 21 jul 2024

Volg ons op:

@i.designwebsites

Recente blogs

Follow Us

Is je website ouder dan 2+ jaar? Lees dan dit!

Website ouder dan 2+ jaar i-designwebsites.com

De gevolgen van het hebben van een outdated website

Een te oude bedrijfswebsite hebben kan ernstige gevolgen hebben voor je bedrijf. Niet alleen je reputatie als bedrijf lijdt er onder, je loopt meer risico om gehackt te worden, je verschijnt minder snel in de zoekresultaten van o.a. Google en het kan verwarrend zijn voor nieuwe en bestaande klanten. Zij vragen zich af na het zien van je website of je überhaupt nog wel bestaat!

Zorg er daarom voor dat je website met de tijd mee gaat, zowel technologisch als qua vormgeving en inhoud van je website.

Hoe weet je wanneer het de tijd is om je website opnieuw te laten ontwerpen?

Het is belangrijk voor bedrijven om mee te gaan met de digitale trends, mede hierdoor kan je blijven concurreren in de digitale wereld. Je website opnieuw ontwerpen kan er voor zorgen dat je website voor alle zoekmachines geoptimaliseerd blijft, voor alle apparaten en voldoet aan de laatste webdesign trends. Alleen kan het wel lastig zijn om te weten wanneer het de tijd is om je website te herontwerpen.

Zelf bepalen wanneer je site up-to-date is

Een richtlijn die je kan gebruiken om te weten wanneer je website vernieuwd moet worden is wanneer je website niet meer aan je eisen en behoeften voldoet. Het enige nadeel hier aan is dat je er soms misschien te laat achter komt, waardoor je al veel website verkeer hebt verloren.

Tip als je zelf wilt bepalen:

Check en vergelijk daarom je website regelmatig met die van je concurrenten en houd ook af en toe de website trends in de gaten. Bij IDesign Websites bloggen we regelmatig over de trends dus ons kan je ook in de gaten houden. Ook als jij klant op ons bent kan het nog voordelig voor jouw bedrijf aflopen als je regelmatig bij ons je website vernieuwd!

Is je website 1-2 jaar oud?

Een andere richtlijn die je kan gebruiken is door te bepalen hoelang jij je huidige website aanhoudt, is  om elke 1-2 jaar een nieuwe website te (laten) maken. Hierdoor blijft je content up-to-date, blijft je website goed geoptimaliseerd voor de zoekmachines, en loop je voor op je online concurrenten en zal je meer vertrouwen en autoriteit in je markt uitstralen. Deze werkwijze raden wij ten zeerste aan!

Hulp bij een nieuwe website

Benieuwd hoe wij jouw website in een nieuw jasje zouden steken? Bezoek onze website, neem contact met ons op en vraag een vrijblijvend advies gesprek aan! Benieuwd naar onze werkwijze, bezoek dan ook onze website! Wij kijken er naar uit om jouw bedrijf weer up-to-date te maken.

Share

Nog meer blogs

Meer om te lezen