vr 09 dec 2022

Volg ons op:

Hosting en domeinnaam registreren op SiteGround

Hoe maak je een WordPress Website bij Siteground aan een step-by-step guide! Via deze link kom je naar Site Ground.

Stap 1.

Ga via deze link naar sitegroudn en kies je hosting pakket door te drukken op ‘View Plans’.

Stap 2. kies een Hosting Pakket

Het Start Up pakket is het meest ideale pakket voor bedrijven die maar 1 website nodig hebben, deze is ook aan te raden want alle belangrijke onderdelen die je nodig hebt om een website te laten maken door IDesign Website zit al in het StartUp pakket.

Je krijgt hiervoor gratis WordPress installatie, een e-mail adres voor jouw bedrijf, gratis SSL om je website veilig te houden en dagelijkse back-ups. Druk op ‘Get Plan’ om verder te gaan naar de volgende stap.

 

Stap 3. Hosting periode

Selecteer voor welke periode je wilt hosten voor een vast bedrag dit kan voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden. SiteGround heeft nu een tijdelijke actie voor het 12 maanden StartUp Hosting pakket, dat kost nu namelijk €2,99 per maand excl. Btw. 

Een mega deal! Deze actie is alleen geldig voor een periode van 12 maanden.

Stap 4. Betaling

Klik vervolgens op jouw geprefereerde betaalmethode dit kan zowel met credit card als met IDeal en reken af.

Gefeliciteerd je hebt nu je hosting geregeld!

Stap 5. Domeinnaam registreren

Kies de domeinnaam die je wilt gebruiken of transfer je domeinnaam naar Siteground in het keuzemenu. 

Stap 5. Alles geregeld

Gefeliciteerd je hebt je hosting en domeinnaam bij SiteGround geregistreerd! Je ontvangt een email van SiteGround ter bevestiging van je bestelling en nog een e-mail met de login van je SiteGround account.

Stap 5. Zorgen dat wij je website kunnen leveren

Nu de allerlaatste stap zodat IDesign Websites je website kunnen instaleren op je domein. Wat je hoeft te doen is heel simpel. Stuur je Inloggegevens van SiteGround door naar je designer. Wij bij IDesign Websites instaleren WordPress voor jou op je hosting en gaan meteen aan de slag!

Stel je hebt ergens anders al je hosting geregeld, is dat ook geen probleem, stuur dan ook je inlog gegevens en dan installeren wij WordPress voor jou op het juiste domein. 

Zorg dan wel dat je een WordPress Hosting pakket hebt bij je eigen Hosting partij, of schaf dit aan.

Waarom IDesign Websites

Het is in veel gevallen makkelijker om een designer in te huren dan je website zelf te maken. Dit heeft niet alleen te maken met tijdbesparing, maar ook met kennis. IDesign Websites staat voor duidelijkheid, transparantie en helderheid.

We nemen je dan ook graag mee in het proces. Daarom bespreken we met je de ideeën en wensen voor de website, zodat we zeker weten dat het wordt zoals jij het wilt.

Bij IDesign Websites weten we precies wat we doen en hebben we de benodigde kennis om jouw bedrijf een goede website te geven. We bieden verschillende pakketten met verschillende extra functies zodat er voor iedereen wat tussen zit. Wij streven er naar om de website binnen 4 weken online te laten staan! 

Nog meer leuks om te lezen!

Vraag je offerte aan!

Een stap dichterbij een nieuwe website.

Nadat de aanvraag is ingevuld en verzonden ontvangt u z.s.m. een offerte!