ma 22 jul 2024

Volg ons op:

@i.designwebsites

Recente blogs

Follow Us

Hoeveel kost een Website & Webshop: Agency vs Freelancer in Nederland

Afwegen freelancer vs webdesigner IDesign WEbsites

Een website of webshop is tegenwoordig onmisbaar voor elke onderneming. Het is meer dan een visitekaartje voor het bedrijf en kan een grote impact hebben op de online zichtbaarheid en omzet.

Het laten maken van een website of webshop is een belangrijke investering en daarom is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de kosten die hierbij komen kijken. Er zijn twee opties om een website te laten maken: door een agency of door een freelancer. Beide opties hebben hun voor- en nadelen, maar wat kost het eigenlijk om een website of webshop te laten maken?

Gemiddelde agency prijs

Een website of webshop laten maken door een agency kost gemiddeld tussen de € 3.000,- en € 20.000,-. Dit is afhankelijk van de complexiteit van de website en de wensen van de klant.

Een groot voordeel van een agency is dat er meerdere professionals betrokken zijn bij het maken van de website. Hierdoor wordt er een professioneel en kwalitatief hoogwaardig product geleverd. De voordelen hiervan zijn dus ook groot en de prijs te overwegen waard.

Gemiddelde freelancer prijs

Een website of webshop laten maken door een freelancer is gemiddeld goedkoper dan door een agency. De prijzen variëren hier tussen de € 1.500,- en € 5.000,-.

Het voordeel van een freelancer is dat de kosten laag zijn, maar het nadeel is dat er minder professionals betrokken zijn bij het maken van de website. Hierdoor kan de kwaliteit van de website minder hoog zijn, en is er meer communicatie nodig om het gewenste resultaat te halen.

IDesign Websites: aangepaste oplossingen voor jouw bedrijf

Bij IDesign Websites bieden wij verschillende vaste website pakketten aan, maar dit betekent niet dat we vastzitten aan deze richtlijnen. Wij werken graag samen met onze klanten om te zorgen dat hun website of webshop helemaal aansluit bij hun specifieke wensen en behoeften. Onze experts staan klaar om jouw ideeën te verwezenlijken en zullen ervoor zorgen dat jouw website of webshop precies is zoals jij het wilt hebben.

Onze website pakketten variëren van starterspakketten tot bedrijfspakketten en de prijzen beginnen vanaf €875 voor het starters website pakket, €1650 voor het basis pakket, €3350 voor het meest uitgebreide bedrijfspakket. Ook voor webshops bieden wij passende oplossingen tegen vergelijkbare prijzen. Bij IDesign Websites hebben we altijd oog voor de wensen en budgetten van onze klanten en doen we er alles aan om deze te vervullen. Samen met alle voordelen van een Webdesign Agency!

 Dus waar wacht je nog op? Neem contact met ons op vandaag nog om jouw unieke website of webshop te laten maken!

Share

Nog meer blogs

Meer om te lezen