ma 17 jun 2024

Volg ons op:

@i.designwebsites

Recente blogs

Follow Us

Hoe moet je je website herontwerpen

Wat heeft een webdesigner van jou als klant nodig. Schets IDesign Websites

Het herontwerpen van een website kan een overwelvende taak zijn, maar het kan ook een spannende kans zijn om uw online aanwezigheid te verfrissen en te verbeteren. Of u nu de visuele ontwerp van uw site wilt bijwerken, het gebruiksvriendelijker wilt maken of gewoon een frisse look wilt geven, het proces van het redesignen van een website omvat meerdere belangrijke stappen.

Plan en strategie

Het is belangrijk om te beginnen met een duidelijk plan en strategie. Dit omvat het identificeren van de doelen en doelstellingen van het redesign, evenals het uitvoeren van een website-audit om te beoordelen wat goed werkt en wat verbeterd kan worden. U moet ook overwegen om een contentstrategie te ontwikkelen om ervoor te zorgen dat uw website gericht en georganiseerd is.

Ontwerp en development

Zodra u een solide plan hebt, is het tijd om te starten met het ontwerpen en ontwikkelen van de nieuwe website. Dit kan het wireframen en prototyping omvatten om een basisstructuur te creëren, evenals het ontwikkelen van een visueel ontwerp dat aansluit bij uw merk en aansluit bij uw doelgroep.

Nadat de ontwerp- en ontwikkelingsfase is voltooid, is het belangrijk om de nieuwe website grondig te testen om ervoor te zorgen dat deze correct functioneert. Dit kan door het uitvoeren van gebruiker testen om te zien hoe mensen met de site omgaan, evenals het oplossen van eventuele fouten of problemen die zich kunnen voordoen.

Online & CMS

Tot slot is het belangrijk om de gerenoveerde website te lanceren en vervolgens te onderhouden en te updaten. Dit kan door de website te implementeren op een content management system (zoals WordPress) om het gemakkelijker te maken om de content bij te werken, evenals het oplossen van eventuele technische problemen die zich kunnen voordoen.

Als conclusie vereist het redesignen van een website zorgvuldig plannen, ontwerp en ontwikkeling, testen en continu onderhoud. Maar met de juiste aanpak kan het een belonend proces zijn dat helpt om uw online aanwezigheid te verbeteren en uw zakelijke doelen te bereiken.

Je eigen website herontwerpen?

Benieuwd hoe wij uw website kunnen redesignen, je website een nieuwe look geven en je online aanwezigheid verbeteren? Neem dan contact met ons op!

Categorieën

Share

Nog meer blogs

Meer om te lezen