vr 09 dec 2022

Volg ons op:

Recente blogs

Follow Us

Hoe jij je online concurrentie kan verslaan

Man doet onderzoek naar online concurrentie - IDesign Websites

Hoe je bedrijf online concurrentie kan verslaan

Stel je bent zzp’er of een ondernemer met een bedrijf die zijn vestigingsplaats gebruikt om klanten te krijgen. Hoe kom jij in jouw regio zo hoog mogelijk op de Google Ranking?

Hoe je dat doet lees je hier!

De fundering van je website

Je website moet allereerst een goede “fundering” hebben. Wat er daar mee bedoelt wordt is dat je website  gemaakt is met de juiste software. Maak jij je website door middel van het gebruiken van een bedrijf die standaard websites aanbiedt waar jij alleen de tekst hoeft te veranderen, kan het gebeuren dat je niet goed wordt weergegeven in Google.

Zorg ook dat je domeinnaam goed weergeeft wat voor bedrijf je bent en eventueel in welke regio jij actief bent.

Doe online onderzoek

Kijk via google welke bedrijven in jou regio het zelfde doen. Analyseer en vergelijk de websites van deze bedrijven om te kijken of ze dingen in het gemeen hebben (zoals teksten en afbeeldingen etc.). Noteer dit en speel hier op in door  de belangrijkste dingen mee te nemen in de inhoud van je website.

Ga via google op zoek naar zoektermen die betrekking hebben tot wat jouw bedrijf doet of wat jij doet als zzp’er. Neem dit ook mee in de inhoud van je website.

Google Reviews

Zorg er voor dat je een Google Business Profile hebt waar klanten reviews achter kunnen laten. Google vindt het fijn om te zien dat echte mensen interacties hebben gehad met je bedrijf, hierdoor komt je bedrijf gemakkelijk hoger in de ranking.

Laat het over aan de professionals

De stappen die hierboven zijn beschreven zijn handig als je het allemaal zelf wilt doen. Het kan echter veel tijd kosten en door alle informatie zie je vaak de bomen door het bos niet meer. Laat het daarom een professional doen met veel ervaring met het schrijven van SEO teksten voor je website.

Hiermee heb je bijna de garantie dat je goed scoort in de Google Ranking en ben je er zeker van dat je website goed en foutloos in elkaar zit.

Weten hoe IDesign dit allemaal toe past?

Nog meer blogs

Meer om te lezen