vr 09 dec 2022

Volg ons op:

3 website trends voor 2023

De trends in webdesign

Trends in webdesign veranderen en evolueren voortdurend. Elk jaar duiken er nieuwe trends op en de oude verdwijnen.

wat is een responsief ontwerp

Volgens een rapport van W3Techs is de populairste webdesigntrend voor 2022 dat mensen op zoek gaan naar websites met een responsive design. Een responsief ontwerp betekent dat het zich automatisch aanpast aan elke schermgrootte en is ontworpen om een optimale kijkervaring op elk apparaat te bieden. Deze trend zal zich waarschijnlijk voortzetten in 2023 omdat deze al sinds 2010 bestaat.

Minimalistische website

Een andere trend is minimalisme, dat zich richt op eenvoud en helderheid van inhoud. Deze trend bestaat al een tijdje, maar wordt steeds populairder omdat mensen de rommelige websites met te veel advertenties en pop-ups beu worden.

De UX (user experience)

De belangrijkste trends op het gebied van website-ontwerp voor 2023 zullen meer gericht zijn op de gebruikerservaring en minder op de esthetiek. Dit komt omdat mensen zich nu meer zorgen maken over hoe een site eruitziet dan hoe deze functioneert.

Waarom IDesign Websites

Het is in veel gevallen makkelijker om een designer in te huren dan je website zelf te maken. Dit heeft niet alleen te maken met tijdbesparing, maar ook met kennis. IDesign Websites staat voor duidelijkheid, transparantie en helderheid.

We nemen je dan ook graag mee in het proces. Daarom bespreken we met je de ideeën en wensen voor de website, zodat we zeker weten dat het wordt zoals jij het wilt.

Bij IDesign Websites weten we precies wat we doen en hebben we de benodigde kennis om jouw bedrijf een goede website te geven. We bieden verschillende pakketten met verschillende extra functies zodat er voor iedereen wat tussen zit. Wij streven er naar om de website binnen 4 weken online te laten staan! 

Nog meer leuks om te lezen!

Vraag je offerte aan!

Een stap dichterbij een nieuwe website.

Nadat de aanvraag is ingevuld en verzonden ontvangt u z.s.m. een offerte!