ma 22 jul 2024

Volg ons op:

@i.designwebsites

Recente blogs

Follow Us

7 tekenen dat je bedrijf dringend een nieuwe website nodig heeft – wacht niet te lang!

Is de website van jouw bedrijf aan vervanging toe? In dit artikel leer je wat de 7 tekenen zijn dat je bedrijf dringend een nieuwe website nodig heeft.

Het moment waarop je beseft dat je bedrijf dringend een nieuwe website nodig heeft, is een belangrijk keerpunt voor elk bedrijf. Een website is het digitale visitekaartje van je bedrijf en een belangrijk onderdeel van je online aanwezigheid. Een verouderde of onfunctionele website kan leiden tot verlies van inkomsten en vertrouwen van je klanten. Maar hoe weet je of jouw website aan vervanging toe is? Hier zijn 7 tekenen om op te letten:

1. Je website is niet responsief

Als je website niet goed weergegeven wordt op mobiele devices, dan kan dat een groot probleem zijn. Veel mensen surfen tegenwoordig via hun telefoon of tablet, dus als je website niet gemakkelijk te gebruiken is op deze apparaten, dan loop je klanten mis.

2. Je website heeft een slechte gebruikerservaring

Als je bezoekers moeite hebben om de informatie te vinden die ze zoeken, of als de navigatie onduidelijk is, dan kan dat leiden tot een slechte gebruikerservaring. Dit kan leiden tot verlies van inkomsten en een slechte online reputatie.

3. Je website is niet veilig

Een onveilige website kan leiden tot gegevensverlies of zelfs een hack. Dit kan leiden tot schade aan je bedrijfsreputatie en financiële verliezen.

4. je website is niet zoekmachine geoptimaliseerd

Als je website niet geoptimaliseerd is voor zoekmachines, dan kan het moeilijk zijn voor mensen om je website te vinden. Dit kan leiden tot minder verkeer en inkomsten.

5. Je website is niet gebruiksvriendelijk

Als je website moeilijk te gebruiken is, of als de inhoud onduidelijk is, dan kan dat leiden tot een slechte gebruikerservaring. Dit kan leiden tot verlies van inkomsten en een slechte online reputatie.

6. Je website is niet geüpdatet

Als je website niet regelmatig geüpdatet wordt, kan dit leiden tot technische problemen en beveiligingslekken. Dit kan leiden tot verlies van inkomsten en een slechte online reputatie.

7. Je website ziet er verouderd uit.

Als je website er verouderd uit ziet, kan dat leiden tot een slechte eerste indruk. Dit kan leiden tot verlies van inkomsten en een slechte online reputatie.

Je website is aan vervanging toe.. wat nu?

Als je herkent dat minstens 1 van de bovenstaande punten voor jouw website geldt, is het misschien tijd om over een nieuwe website te overwegen.

IDesign Websites biedt professionele website design op maat & betaalbaar, geoptimaliseerd voor zoekmachines en gericht op conversie. Wij helpen jouw bedrijf om online een autoriteit te worden in jouw branche, door het verzorgen van website ontwerp, huisstijl creatie, seo en WordPress onderhoud & beheer.

Neem vandaag nog contact op voor een offerte of meer informatie en geef jouw bedrijf de effectieve website die het verdient.

Share

Nog meer blogs

Meer om te lezen