wo 08 feb 2023

Volg ons op:

Recente blogs

Follow Us

10 manieren om lokaal te groeien

10 manieren om lokale media en marketing te gebruiken om meer websiteverkeer te genereren

Als je een lokaal bedrijf hebt, is het belangrijk om te investeren in lokale marketing om klanten naar je website te trekken. Hier zijn 10 manieren om lokaal te groeien.

Advertenties plaatsen in lokale kranten en tijdschriften

Door advertenties te plaatsen in lokale (online) kranten en tijdschriften, kun je ervoor zorgen dat klanten in je omgeving op de hoogte zijn van je bedrijf en je aanbiedingen. Zorg ervoor dat je advertenties goed geoptimaliseerd zijn voor SEO.

Qr-codes op advertenties en andere marketing materialen

QR-codes zijn scan bare codes die gebruikers naar scannen direct naar een specifieke website leiden. Door QR-codes te gebruiken op advertenties en andere marketingmaterialen, kun je ervoor zorgen dat klanten makkelijk en snel naar je website kunnen gaan. Dit kan helpen om meer websiteverkeer te genereren en  klanten te trekken.

Het is ook een goed idee om QR-codes te gebruiken op producten of diensten die je aanbiedt. Zo kunnen klanten snel naar je website gaan voor meer informatie of een aankoop te doen.

Als je QR-codes wilt gebruiken, zijn er verschillende tools die je kunt gebruiken om QR-codes te maken. Zoek gewoon naar “QR-code generator” op het internet, en je zult verschillende opties vinden die je kunt gebruiken. Probeer verschillende QR-code generators uit om te zien wat het beste werkt voor jouw bedrijf.

Deel je website op social media

Door je website te delen op sociale media-kanalen zoals Facebook, Instagram en Twitter, kun je ervoor zorgen dat klanten in je omgeving op de hoogte zijn van je bedrijf en je aanbiedingen. Zorg ervoor dat je regelmatig updates post en promoot je aanbiedingen.

Neem deel aan lokale beurzen en evenementen

Door deel te nemen aan lokale beurzen en evenementen, kun je in contact komen met nieuwe klanten in je omgeving. Zorg ervoor dat je marketingmaterialen hebt waar je websiteadres op staat, zodat mensen je website kunnen bezoeken nadat ze met je hebben gesproken.

Maak gebruik van e-mailmarketing

E-mailmarketing is een effectieve manier om met klanten in je omgeving te communiceren en hen op de hoogte te houden van je aanbiedingen. Zorg ervoor dat je een goede lijst hebt van e-mailadressen van klanten in je omgeving, en stuur regelmatig e-mails met aanbiedingen en andere belangrijke updates.

Lokale SEO

Lokale SEO is de praktijk om je website te optimaliseren voor lokale zoekwoorden en zoektermen, zodat je beter gevonden wordt door klanten in je omgeving. Door goed gebruik te maken van lokale SEO, kun je ervoor zorgen dat je website beter gevonden wordt door klanten in je omgeving die naar relevante zoekwoorden zoeken.

Maak gebruik van lokale influencers

Lokale influencers zijn mensen in je omgeving die een grote volgerskring hebben op sociale media. Door samen te werken met lokale influencers, kun je ervoor zorgen dat je website meer bekendheid krijgt bij hun volgers.

Google My Business

Google My Business is een gratis tool van Google die je kan helpen om je bedrijf te vermelden in de Google Zoekresultaten. Door je bedrijf te vermelden op Google My Business, kun je ervoor zorgen dat je website beter gevonden wordt door klanten in je omgeving. Link naar Google My Business

Google ads

Lokale advertenties op Google zijn advertenties die alleen getoond worden aan mensen in een specifieke omgeving. Door lokale advertenties te gebruiken, kun je ervoor zorgen dat je website alleen getoond wordt aan klanten in je omgeving. Link naar Google Ads

Lokale content mareting

Content marketing is de praktijk om waardevolle, relevante en consistente inhoud te maken voor je doelgroep om aandacht te trekken en klanten te behouden. Door lokale content marketing te gebruiken, kun je ervoor zorgen dat je website relevant is voor klanten in je omgeving en dat ze terugkomen om meer te lezen.

Waarom IDesign Websites de perfecte keuze is voor lokale bedrijven

Bij IDesign Websites helpen we graag bedrijven die zich richten op de lokale markt om hun website te optimaliseren voor meer websiteverkeer. We begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om klanten te trekken, vooral in rutsigere tijden. Daarom maken we websites die zich richten op de doelgroep van het bedrijf, zodat ze de best mogelijke kans hebben om te groeien.

Als je interesse hebt in onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. Tot 23-02-2023 kunnen bedrijven nog in aanmerking komen voor 15% korting op een nieuwe website. Wij helpen je graag om je bedrijf te laten groeien, ook in de rustige januari-maand. Neem contact met ons op via onze website of stuur ons een e-mail om te zien wat we voor je kunnen betekenen.

Categorieën

Share

Nog meer blogs

Meer om te lezen

×